Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" (26 ΜΑΡΤΙΟΥ)


Την Δευτέρα 26 Μαρτίου, επισκεφθήκαμε με τους μαθητές μας το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό περιβαλλοντικά βιώσιμο προορισμό για δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, τέχνη και ψυχαγωγία.
Οι χώροι ήταν πολύ φιλόξενοι, όπως και οι άνθρωποί του, που μας υποδέχτηκαν με θέρμη.  Το ΚΠΙΣΝ αποτελείται από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής. Είναι σχεδιασμένο με στόχο να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους, κάτι που διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψή μας.
Τα προγράμματα, που συμμετείχαν οι μαθητές, ήταν "'Ήχοι" και "Μικροί Κηπουροί". Μέσα από κινητικές και βιωματικές δραστηριότητες, πρακτική κηπουρική, παιχνίδια ρόλων ήρθαν σε επαφή με έννοιες δύσκολες. Στο τέλος της εκδρομής, ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Η επιθυμία και η υπόσχεση όλων μας είναι να επισκεφθούμε ξανά τον συγκεκριμένο χώρο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό, που μας υποδέχθηκε και μας ξενάγησε στο χώρο.
ΕΟΔΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: " LINK ΟΔΗΓΙΩΝ"  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ...