Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Λένε πολλοί ότι η παιδική ηλικία είναι η σημαντικότερη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου... Έτσι, είναι! Οι στιγμές, που βιώνουμε ως παιδιά, γίνονται αναμνήσεις, που μας ακολουθούν σ'όλη μας τη ζωή.
Αυτό ήταν το μήνυμα της φετινής καλοκαιρινής γιορτής με πρωταγωνιστές τους γονείς μαζί με τα παιδιά τους!!

Εδώ και καιρό, προετοιμαζόταν στο χώρο του σχολείου μας με κέφι, όρεξη και μεράκι ένα Λούνα Παρκ. Τα παιχνίδια ήταν πολλά και διαφορετικά... Ενδεικτικά υπήρχαν παιχνίδια μνήμης, ζωγραφική, αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, μπότσια, γκολφ, παιχνίδια με χρώματα, πινιάτες, λαβύρινθοι, παζλ... 

Η διαδικασία ήταν απλή και γνώριμη... Οι γονείς έπαιρναν μάρκες κατά την είσοδό τους στο παροαύλιο του σχολείου και μπορούσαν να παίξουν με τα παιδιά τους, όποιο παιχνίδι ήθελαν. Η χαρά ήταν ιδαίτερα μεγάλη για αυτούς, καθώς διασκέδαζαν μαζί με τα παιδιά τους σ' ένα προστατευμένο χώρο. Παράλληλα, στα πρόσωπα των μικρών μαθητών ήταν ζωγραφισμένο ένα μόνιμο χαμόγελο ενώ η ανυπομονησία τους να περάσουν απ'όλα τα παιχνίδια είναι απερίγραπτη! Κατά τη διάρκεια της γιορτής, μοιράστηκαν παγωτά... Η γιορτή ήταν προσφορά των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε!

Ιδιαίτερη αναφορά στην εμπνεύστρια αυτής της υπέροχης ιδέας, την κα Φωτεινή Παπαδή, γυμνάστρια του σχολείου μας. Η ίδια μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου βοήθησαν στο να υλοποιηθεί αυτή η φιλόδοξη γιορτή... Και τα καταφέραμε! Γονείς και παιδιά αποχωρούσαν από το σχολείο ενθουσιασμένοι, δίνοντάς μας ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν...


ΕΟΔΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: " LINK ΟΔΗΓΙΩΝ"  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ...