Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ


Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα σχολικής χρονιάς. Μια σχολική χρονιά, γεμάτη με έντονα συναισθήματα, με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, με νέα γνώση, με νέους ανθρώπους που δέθηκαν με τους μαθητές μας, με νέες προκλήσεις.

Όμως, το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς είναι ιδιαίτερο. Σηματοδοτεί μια νέα αρχή, που είναι στην ουσία η επιβράβευση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του Διευθυντή μας, κου Απόστολου Σαρρή, ο οποίος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί. Από το 1994 έως σήμερα, φρόντισε, ανέπτυξε και προστάτευσε το σχολείο μας με τους μαθητές του και το προσωπικό του. Δεν σταμάτησε μέχρι να το φτάσει να είναι πλήρες μαθητών και προσωπικού, ολοκληρωμένο κτιριακά και γεμάτο αναμνήσεις όμορφες και ζεστές. Οι ρίζες του θα μείνουν στα θεμέλιά του, θα κρατούν γερά τα επόμενα χρόνια και η δουλειά του θα οδηγήσει σε σταθερά μονοπάτια. Του ευχόμαστε να απολαύσει τον χρόνο που κέρδισε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς!! Να μην σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται και να κάνει πάντα πράξη τα όνειρά του!!

Επίσης, ευχαριστούμε όλους εσάς που συνεργαστήκαμε μαζί μας αυτή τη χρονιά και μας βοηθήσατε να δημιουργήσουμε και να πάμε ένα βήμα μπροστά με τους μαθητές μας!!

Χαρούμενο και Ξέγνοιαστο Καλοκαίρι!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΕΟΔΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: " LINK ΟΔΗΓΙΩΝ"  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ...