Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ/ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ (11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)


11 Σεπτεμβρίου 2018: Πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, όπου σε κάθε σχολείο της Ελλάδας  οι μαθητές συναντιούνται με τους φίλους τους και τους δασκάλους τους ξανά, για να τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ώστε να ξεκινήσει η χρονιά με την ευλογία του Θεού. Τα προαύλια γεμίζουν με τα χαμόγελα και τις φωνές των παιδιών, με τα πρωτάκια να κάθονται συνήθως δειλά-δειλά δίπλα στους γονείς τους, καθώς έφτασε η μέρα για μια νέα αρχή στο "μεγάλο" σχολείο.

Στο δικό μας σχολείο, η διευθύντριά μας, κα Μαργαρίτη Μαρία, οι εκπαιδευτικοί και το υπόλοιπο προσωπικό υποδεχτήκαμε τους μαθητές και τους γονείς τους με ενθουσιασμό και με συγκίνηση. Ο ιερέας, αφού τέλεσε το μυστήριο του αγιασμού, ράντισε με τον βασιλικό και τον Σταυρό εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς και έδωσε ευχές για μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά. Στο σχολείο μας παρέστη και ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στο έργο μας. Η διευθύντριά μας, καλωσόρισε παλιούς και νέους μαθητές με θερμά και υποστηρικτικά λόγια, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για μια καλή και δημιουργική χρονιά!

 Καλή σχολική χρονιά! ΕΟΔΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: " LINK ΟΔΗΓΙΩΝ"  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ...