Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (13 ΙΟΥΝΙΟΥ)
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, πραγματοποιήσαμε στο σχολείο μας την τελική γιορτή. Η υπεύθυνη της  γιορτής κυρία Μαρία Πανίδου με όρεξη και ζωντάνια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ετοίμασε μαζί με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ένα παραστατικό ταξίδι στον κόσμο της θάλασσας και του βυθού... Γνωρίσαμε τα πλάσματα της θάλασσας και ακούσαμε τα παράπονά τους για τη ρύπανση του σπιτιού τους….

Το σκηνικό της παράστασης ήταν μαγευτικό... Η προσπάθεια των παιδιών αξιοθαύμαστη! Τα συναισθήματα των γονιών απερίγραπτα...συγκίνηση, ενθουσιασμός, χαρά, υπερηφάνεια!

Στο τέλος της γιορτής, αποχαιρετίσαμε τους μαθητές που αποφοίτησαν από το σχολείο μας φέτος με συγκίνηση. Η διευθύντρια του σχολείου μας, κα Μαργαρίτη Μαρία, μαζί με τις ευχές έδωσε σε κάθε μαθητή και ένα αναμνηστικό άλμπουμ με όμορφες αναμνήσεις. Καλή συνέχεια στην ενήλικη ζωή σας  Ειρήνη, Άγγελε, Κωνσταντίνε, Παναγιώτη, Δημήτρη, Χρήστο, Αλέξανδρε!

Όλα ήταν υπέροχα! Όλα πήγαν θαυμάσια!

Καλό καλοκαίρι! 

ΕΟΔΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: " LINK ΟΔΗΓΙΩΝ"  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ...