Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ (21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήσαμε στο σχολείο μας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πρωταγωνιστές τους μαθητές μας. Για άλλη μια χρονιά οι γονείς, οι επίσημοι καλεσμένοι και εμείς οι δάσκαλοι απολαύσαμε τους μικρούς μαθητές να ξετυλίγουν τα ταλέντα τους επί της σκηνής, δημιουργώντας ένα χαρούμενο και συγκινησιακό κλίμα.

Στην αρχή, η διευθύντρια, κα Μαρία Μαργαρίτη, απηύθυνε ένα σύντομο γιορτινό μήνυμα προς τους προσκεκλημένους, μιλώντας για το πραγματικό νόημα των γιορτών.  Στη συνέχεια, τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την καθοδήγηση του μουσικού του σχολείου μας, κ. Κωνσταντίνου Γκίνη. Μετά, παρουσίασαν την όμορφη παράστασή τους τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Έπειτα, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου αφού μεταμφιέστηκαν στα παρασκήνια, ανέβηκαν στη σκηνή ξανά και παρίσταναν με ζωντάνια τους ρόλους της θεατρικής παράστασης, "Χριστουγεννιάτικα Στολίδια". Υπεύθυνη για το θεατρικό ήταν η δασκάλα, κα Μαρία Μπακαλούμη, που εργάστηκε με μεράκι και όρεξη με τα παιδιά παραπάνω από ένα μήνα για το συγκεκριμένο άψογο αποτέλεσμα.

Η γιορτή έκλεισε με τη συμμετοχή των περισσοτέρων μαθητών σε ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο, που συντόνιζε η γυμνάστρια, κα Μιχαλακοπούλου Λουίζα. Το χειροκρότημα ήταν θερμό κάθε στιγμή, γεγονός που αναπτέρωνε το ηθικό των παιδιών και τους έδινε δύναμη να συνεχίσουν. Στο τέλος, ακολούθησε το μοίρασμα των δώρων από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός, η χαρά, η υπερηφάνεια ήταν κάποια από τα συναισθήματα που βίωσε ο καθένας μας εκείνη τη μέρα.

Η διευθύντρια του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία!